DO | Business Versneller

Met de Business Versneller bieden we ondernemers een doelgericht programma met concrete bouwstenen om bedrijven naar een volgende fase te tillen.

De Business Versneller is een doelgericht ondernemersprogramma met concrete bouwstenen om jouw bedrijf naar een volgende fase te tillen. In zes praktische bijeenkomsten verdiep je je vaardigheden als ondernemer én breng je versnelling aan in jouw eigen bedrijf. Je leert omgaan met de dynamiek in de huidige markt en de eisen die dit aan jouw strategie, marktbenadering en organisatie stelt. Met slimme tools, zoals het Business Model Canvas en het Markt Keuze Model, krijg je snel het overzicht om een grote sprong voorwaarts te maken.


De Business Versneller neemt jou en collega-ondernemers mee in een groeitraject. In de eerste drie bijeenkomsten ligt de nadruk op de analyse en brengen we ambities en kansen in kaart. Daarna kies je de beste versnellingskans en werk je deze samen met mede-ondernemers uit in de volgende drie workshops. Soms werk je plenair, de andere keer in kleinere groepen. Zo kun je altijd snel met collega’s en coaches schakelen. Bovendien weet je dat je met de kennis en ervaring van de ondernemers uit jouw groep de vaart erin houdt.  

Meer info