Nieuws

Cooperatiekring Limburg; Doe mee!

Met deze zogenaamde "geefkring" investeert Rabobank - samen met klanten en leden - in kansengelijkheid voor kinderen en jongeren in Limburg. Nu belangrijker dan ooit. Doe ook mee! Want impact maak je samen!

Dialoog Duurzaam Ondernemen

Op dinsdag 18 oktober voerden we een dialoog Duurzaam Ondernemen in op de mooie Brightlands Chemelot Campus. Meer dan 20 ondernemers gingen met ons in aparte tafels in dialoog rond de centrale vraag: wat doet je versnellen, wat houdt je tegen in de transitie naar een duurzame en inclusieve economie. Rijke verhalen, nieuwe inzichten en een mooie leiderschapsoefening door Martje Fraaije.
Het middagprogramma bestond uit een inspirerende introductie van Frank Schaap over de Brightlands Chemelot Campus. En twee gepassioneerde verhalen van start up Elmar Dohms van EMX Powertrain, over de ontwikkeling van een electrische (cross)motor en Jörn Behage van Arapaha over circulair ondernemen tot in de haarvaten.
https://youtu.be/MbX5jdCZuX8

Green Deal voor Bedrijvenpark Pannenweg II Nederweert

Gemeente Nederweert, Energie Handels Platform-Pannenweg II, Stichting Groene Economie Limburg en coöperatieve Rabobank ondersteunen ondernemers in hun verduurzaming.

De 2e grote finale van de Maastricht University Challenge zit erop!

Als partner én met onze betrokken coach John Janssen kijken we met een grote glimlach terug op de Grand Finale bij Rebelle Maastricht.

Van 150 inschrijvingen en 60 projecten van 4 verschillende onderwijsinstellingen, tot 20 geweldige finalisten. Grote waardering dat zoveel studenten en onderzoekers hebben deelgenomen met hun briljante en innovatieve ideeën om de wereld een beetje beter te maken. We kijken uit naar hun groei!

Heb je een vraag?

Mail met ons team: