Nieuws

Cooperatiekring Limburg; Doe mee!

Met deze zogenaamde "geefkring" investeert Rabobank - samen met klanten en leden - in kansengelijkheid voor kinderen en jongeren in Limburg. Nu belangrijker dan ooit. Doe ook mee! Want impact maak je samen!

Deepdive week van MedLim was groot succes

Deze derde editie van het MedLim programma is geïnitieerd door Medtronic en LIOF, samen met de expertisecentra Brightlands Maastricht Health Campus en Medace, powered by imec.istart en gesponsord door Rabobank.
Vanuit 87 aanmeldingen zijn elf startups geselecteerd. De geselecteerde startups werden dit jaar allemaal tijdens de eerste week van het programma uitgenodigd in Limburg (Maastricht). Je vindt de startups en hun informatie op de MedLim website: https://www.medlim.net/Edition-2023.
De afgelopen week was echt een deepdive week in het Limburgse ecosysteem. Het was een volle week met diverse workshops. Er waren World Cafés en een walking dinner waarin de startups konden kennismaken, niet alleen met elkaar maar ook met de partners van het MedLim programma én externe expertise partners zoals CTCM, Demcon, Nelipak, MUMC+, Maastricht Instruments, AOMB en EIT Health.

De laatste dag werd er een tour over de campus georganiseerd. Verbazingwekkend om te zien hoe alles hier letterlijk met elkaar verbonden is. De tour werd afgesloten bij Medace in Maastricht met een rondleiding door de cleanrooms.

Sendcloud neemt AI startup Tracey over

Twee jaar nadat we Tracey hebben geholpen met de Rabobank Innovatie Lening (RIL), heeft Sendcloud aangekondigd dat ze de AI-startup Tracey hebben overgenomen om verbeterde bezorgervaringen te bieden met verzendintelligentie. Als Rabobank in de regio Limburg zijn we trots dat we met deze financiering een rol hebben mogen spelen in de ontwikkeling van Tracey en wensen dan ook Sendcloud mét Tracey dan ook veel succes!

Met de aankoop versterkt Sendcloud de strategische stap als marktleider in Europa en stelt e-commerce bedrijven van elke omvang in staat om de beste klantervaring te bieden.
Met de overname van Tracey breidt Sendcloud haar portfolio uit met datatools zoals pakketmonitoring, inzichten in vervoerdersperformance en AI-aangestuurde bezorgvoorspellingen.
Dankzij deze samenwerking kunnen klanten van Sendcloud nu slimmere verzendbeslissingen nemen en consumenten proactief informeren. Dit helpt om vertragingen en bezorgproblemen om te zetten in een positieve ervaring.
https://youtu.be/QT_BgsM-iu4

Heb je een vraag?

Mail met ons team: