Nieuws

Cooperatiekring Limburg; Doe mee!

Met deze zogenaamde "geefkring" investeert Rabobank - samen met klanten en leden - in kansengelijkheid voor kinderen en jongeren in Limburg. Nu belangrijker dan ooit. Doe ook mee! Want impact maak je samen!

Uitreiking Rabobank Verbindingsprijs 2023

Op 24 oktober 2023 is het zover! De Weerterlandprijs zal voor de vijfde keer worden uitgereikt aan een van de succesvolle, onderscheidende en ondernemende bedrijven in Nederweert en Weert. De organisatie gaat dit jaar wederom een podium bieden aan zowel startende als gevestigde ondernemers in het Weerterland.

Tijdens deze bijzondere avond zal ook de Rabobank Verbindingsprijs 2023 worden uitgereikt als onderdeel van de Weerterlandprijs. De drie genomineerden zijn inmiddels bekend!
--> Zorgcomponent van Huize te Gaste
Een initiatief dat laat zien hoe krachtig samenwerken in de zorg kan zijn.
--> Energie HandelsPlatform Pannenweg II (EHP-P)
Een innovatieve samenwerking om de netcongestie op te lossen met een lokale energiehub.
--> Kiri Tree van Dealin.Green
Een project dat laat zien hoe ketensamenwerking kan bijdragen aan groei, van plant tot product.
Deze bedrijven en initiatieven hebben op een bijzondere, innovatieve, en effectieve manier samengewerkt en verdienen deze erkenning.

MedLim Program

MedLim is een acceleratieprogramma om veelbelovende startups op het gebied van medische technologie te ondersteunen. De weg om een nieuw product op de medische markt te brengen is lang en kent veel hobbels. LIOF en Medtronic kunnen, samen met andere partijen, de startups hierbij ondersteunen. De startups kunnen in de provincie Limburg bovendien profiteren van een uniek ecosysteem op het gebied van medische technologie.
Meer informatie https://www.medlim.net/

Heb je een vraag?

Mail met ons team: