Cooperatiekring Limburg; Doe mee!

Met deze zogenaamde "geefkring" investeert Rabobank - samen met klanten en leden - in kansengelijkheid voor kinderen en jongeren in Limburg. Nu belangrijker dan ooit. Doe ook mee! Want impact maak je samen!

Waar je wieg staat, mag niet je toekomst bepalen! 


Elk kind verdient de kans om zich optimaal te ontwikkelen. Echter neemt in Limburg (en in de rest van Nederland) de kansenongelijkheid toe. Steeds vaker spelen achtergrond, thuissituatie of financiƫn een bepalende rol in de ontwikkeling van kinderen en jongeren. Coƶperatiekring Limburg streeft ernaar een bijdrage te leveren aan kansengelijkheid voor kinderen en jongeren.


Wij geloven dat we met een groep gelijkgezinden meer impact kunnen maken voor een beter toekomstperspectief voor onze doelgroep. Het bijzondere van een cooperatiekring is dat de impact van een donatie dichtbij is en dat donateurs samen bepalen welke projecten worden ondersteund. Kijk dit filmpje (en bezoek de website) om een goede indruk te krijgen over de werkwijze van de cooperatiekring Limburg. Stichting Cooperatiekring is een onafhankelijk opererende stichting met een eigen bestuur. 


Het initiatief voor de oprichting is genomen door de Rabobanken in Limburg als onderdeel van haar maatschappelijke agenda. Deelnemers zijn betrokken particulieren en/of bedrijven die zich willen inzetten voor gelijke kansen voor kinderen in Limburg. Om onze impact en slagkracht te vergroten doen we dit niet alleen, maar bundelen we onze krachten. Door samen te schenken worden onze middelen als geld, tijd en netwerk op een strategische en zinvolle manier besteed. Zo dragen we bija aan een kansrijke toekomst voor kinderen en jongeren in onze provincie. Doe ook mee!